Se sabrà tot

“Tothom té un titular a cinc columnes que li pot ensorrar la vida.”

Novel·la
Proa, 2010

PREMI SANT JORDI 2009

Situada en la Barcelona de la bombolla immobiliària, Se sabrà tot, és una novel·la que denuncia la connivència i el joc d’interessos entre periodisme i poder.

Llegeix-ne més

«Manen l’acció, els fets, els titulars: corrupció, crims, sexe, lluites de poder, misèries humanes, tot per una exclusiva… Bosch sap de què parla.»
Ignasi Aragay

Sinopsi

Se sabrà tot se situa a Barcelona, l’any 2005. El periodista Dani Santana és nomenat director del diari Crònica. No tardarà a adonar-se que la veritat està emmanillada i que fer un diari és un joc d’equilibris que va més enllà de la lògica del poder i de la política. De mica en mica, al seu voltant s’anirà teixint una xarxa d’interessos, de corrupció i de silencis que acabarà atrapant-lo. A mesura que el Senza, el cap de la secció de Societat del diari, s’implica en la investigació sobre la possible presència d’Al-Qaida a la ciutat, tots dos periodistes perden les regnes del seu destí. Quan el director del Crònica dimiteix, ningú no s’explica quines estranyes circumstàncies l’han dut a prendre la decisió.

Traduccions de Se sabrà tot

Castellà

Se sabrá todo

Booket, 2011

Francès

Bouclage à Barcelone

Liana Levi, 2015

Premis relacionats

Amb Se sabrà tot Xavier Bosch guanya el Premi Sant Jordi de novel·la 2009 a la gala de la Nit de les Lletres Catalanes.

Llegeix-ne més

«Estil directe, trepidant, sense pauses i sense distraccions. Bosch força la veritat a revelar-se ella mateixa, malgrat que n’hagi de pagar un preu massa alt.»

Francesc Garriga