Narracions

«Xavier Bosch practica l’alta comèdia.»
Manuel Cuyàs

Jo, el simolses

La Magrana, 1992

Deu històries escrites amb un estil dinàmic i un llenguatge viu que traspuen una ironia romàntica, fidel a les obsessions de l’autor: l’amistat, el servilisme, el sexe, l’estupidesa i els animals de companyia.
El lector trobarà a Jo, el simolses una alenada d’aire fresc, un to informal, però gens frívol, un somriure obert, uns personatges vius, el retrat d’un món que té a la vora i que no el deixarà indiferent.

Llegeix-ne més

Vicis domèstics

La Magrana, 1998

És normal rebre el condol per algú que encara és viu? El restrenyiment pot passar de problema a benefici? Quin és el futur dels funcionaris? Per què els programes culturals de televisió tenen tan poca audiència? Aquestes i altres històries amb enigma són el canemàs de Vicis domèstics, on la força imaginativa de l’autor, el seu estil directe i la capacitat per retratar el món que ens envolta, converteixen les 14 històries en una de les propostes més originals i divertides de la narrativa catalana actual.

Llegeix-ne més

Sant Jordi des de dins

Curtmetratge documental. El director de cinema Josep Badell fa el seguiment de Xavier Bosch de tota la jornada de Sant Jordi 2023. Entrevistes, dedicatòries, corredisses i, sobretot, contacte amb els lectors.
Més reportatges a Premsa
Francès
Francès

Si vols, pots llegir Xavier Bosch en francès

Les novel·les de Xavier Bosch s'han traduït a 8 llengües diferents.
Totes les traduccions