Obra col·lectiva

«Bosch assaja altres gèneres, amb les lliçons fonamentals apreses.»
Manuel Cuyàs

Grand hotel

Univers, 2022

Xavier Bosch escriu “Una nit a Como”, un dels dotze contes situats en hotels reals o imaginaris. Retalls de vida que veiem pel forat del pany escrits per algunes de les millors firmes de la nostra literatura.

Llegeix-ne més

Barcelona suites

Univers, 2019

“Ciutat oblidada” és el conte de Xavier Bosch en aquest recull de deu històries escrites per algunes de les nostres veus contemporànies més rellevants. Barcelona és l’escenari de totes les narracions.

Llegeix-ne més

L’illa dels tresors

Diputació de Barcelona, 2019

L’illa dels tresors és un recull de contes inèdits escrits per commemorar el centenari de la xarxa de biblioteques de Catalunya. Tots els contes comparteixen un element comú: les biblioteques.

Llegeix-ne més

Catalunya

Mediterrània, 2017

Vint paisatges, un país. Amb textos de Xavier Bosch i il·lustracions de Pilarín Bayés, aquest llibre recorre, un a un, vint indrets emblemàtics del nostre territori. Tots dos miren el mateix. Pilarín ho dibuixa, Bosch ho descriu.

Llegeix-ne més

Sant Jordi des de dins

Curtmetratge documental. El director de cinema Josep Badell fa el seguiment de Xavier Bosch de tota la jornada de Sant Jordi 2023. Entrevistes, dedicatòries, corredisses i, sobretot, contacte amb els lectors.
Més reportatges a Premsa

Portada de
La Vanguardia de
Sant Jordi 2015

Amb Jo Nesbo, Ken Follet, James Elroy, Pietros Markaris, Eduardo Mendoza, Dolores Redondo, Carme Riera, Javier Marías, Antoni Puigverd i Milena Busquets.