Homes d'honor

Periodisme i poder, dues cantonades d’un mateix món.

Novel·la
Proa, 2012

Torna Dani Santana. El protagonista de Se sabrà tot ara investiga des de la televisió. I ens recorda l’afirmació de Roberto Saviano: “Barcelona és una Nàpols ordenada”.

Llegeix-ne més

«Bosch ha operat amb un èxit categòric. Ha escrit la novel·la sobre el que no es pot dir a la televisió.»
Anna Carreras

Sinopsi

Dani Santana, l’exdirector del diari Crònica, condueix ara un programa d’investigació i d’entrevistes a la televisió. Tuzza Talese, una siciliana temperamental que ha destapat els secrets de la Cosa Nostra, acudeix al seu programa i li capgira la vida. Un testimoni de l’incendi del Liceu s’adreça al periodista amb una revelació incòmoda, lluny de la versió oficial. Per si no en tingués prou, el programa descobreix que l’heroi indiscutible del país, el pare de l’alcalde de Barcelona, no ho va explicar tot sobre el seu exili. Periodisme d’investigació, poder, intriga, corrupció, sexe clandestí i acció en una nova novel·la del periodista Dani Santana.

Contingut relacionat

  • Xavier Bosch presenta Homes d’honor 3alacarta.cat – 26/01/2012

Traduccions de Homes d'honor

Castellà

Hombres de honor

Booket, 2017

«Una bona novel·la d’acció amb un sofregit a base de corrupció, sexe i intriga i amb un ritme encertat que engresca el lector a passar pàgines per desvelar els secrets que amaga la història. Ni els polítics ni els periodistes en surten gaire ben parats.»

Lídia Penelo