Eufòria

Quan les coses no són com les expliquen els diaris.

Novel·la
Proa, 2014

L’ofici de periodista queda en qüestió en aquesta trepidant novel·la. Què va ser de Dani Santana? El periodista està enguixat de dalt a baix en un hospital després d’un intent d’assassinat.

Llegeix-ne més

«La millor novel·la de la trilogia de Dani Santana.»
Pere Antoni Pons

Sinopsi

Què va ser de Dani Santana? El periodista està enguixat de dalt a baix en un hospital després d’un intent d’assassinat. A la clínica hi fa amistat amb el Gratu, un jugador de rugbi juvenil que ha quedat en cadira de rodes. El Gratu, pacient inquiet i hacker compulsiu, arrossega Santana a investigar certes pràctiques que han portat el nostre sistema sanitari a la ruïna. Mentrestant, arriba a Barcelona un dels homes més rics del món. L’empresari mexicà Roberto M. Faura, líder de la telefonia mòbil, negocia amb el govern la instal·lació del parc temàtic més gran d’Europa. Les protestes ciutadanes, l’intent de saltar-se la llei i les condicions del poder faran trontollar un projecte que sembla vital per reflotar l’economia del país. Però no tot és com expliquen els diaris.

Traduccions d'Eufòria

Castellà

Euforia

Booket, 2017

«Cru, senzill, rotund. Quin moment tan oportú per llegir la novel·la que despulla les misèries del periodisme i les relacions obscures amb el poder econòmic i polític.»

Albert Om